StartpaginaActueel!Kalender najaar 2014ColumnContact
Coachingskaart
Teamontwikkeling
Voorbeelden van coaching

De onderwerpen van ieders coachingstraject verschillen uiteraard en lopen doorgaans erg uiteen. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden beschrijven we hier enkele regelmatig voorkomende vormen van individuele begeleiding.

Coachen op leiderschap
Leidinggeven is een vak. Om u te ondersteunen het vak verder onder de knie te krijgen helpen we u verder te professionaliseren, bijvoorbeeld door het zoeken en vinden van een juiste balans tussen uw medewerkers en uw organisatie.

Coachen op persoonlijke effectiviteit
Assertief gedrag is een kunst om te leren. Samen met u kijken we hoe we uw communicatiekracht kunnen vergroten. Gedurende het traject houden we u een spiegel voor en geven we handvatten die u onmiddelijk in de praktijk kunt gebruiken. U realiseert zich dat assertief gedrag u kan helpen in de alledaagse praktijk; niet alleen op uw werk maar ook privé.

Coachen op persoonlijke ontwikkeling
Zelfkennis is de bron van alle wijsheid. Deze spreuk van Socrates vormt de rode draad; het kennen en herkennen van uw eigen aardigheden en eigenaardigheden. Het leren kennen van uw voorkeursgedrag en deze kennis vervolgens gebruiken in de dagelijkse praktijk.

Coachen op het gebied van presenteren
Onderzoek toont aan dat spreken voor groepen de grootste angst is van vele mensen. We begeleiden u tijdens deze coaching op zo'n wijze dat u in staat bent in het vervolg op ontspannen en boeiende wijze een presentatie te houden.

Coachen van teams
Oorzaken van slecht teamwork zijn divers. Na deze oorzaken in kaart gebracht te hebben ontwerpen we een traject waarmee uw team in de praktijk mee aan de slag kan. Hierdoor verhogen we de slagkracht.

Startpagina
Actueel!
Personal coaching
Kalender najaar 2014
Column
Contact