StartpaginaPersonal coachingKalender najaar 2014ColumnContact
Actueel!

Entertrainment

Als u op zoek bent naar een ongedwongen vorm van teamontwikkeling bent u bij ons aan het juiste adres; entertrainment!. Een combinatie van training en ontspanning.  

In onze korte en krachtige workshop stimuleert u de teamspirit met een lach. 
Door de combinatie van serieuze interventies en ontspannende, soms hilarische, activiteiten werken we in zeer korte tijd aan uw teamdoel.
 
In een uiteraard geheel vrijblijvend gesprek informeren wij u graag over de vele mogelijkheden.

 
Presentatietest

Onderzoek heeft aangetoond dat spreken voor groepen één van de grootste angsten is voor mensen. Terwijl het geven van een ontspannen presentatie zo ontzettend leuk kan zijn. Maar ja, die plankenkoorts!
Als u een uitgebreide sterkte-zwakte analyse van uw presentatievaardigheden wil en weleens van een professional wil horen wat hij van uw presentatie of toespraak vindt kunt u terecht bij HD Zeeland.
Nadat u een presentatie heeft uitgevoerd bespreken we deze uitgebreid op sterke en te ontwikkelen punten. Naast het door ons ontwikkelde DISC-model (Dynamiek, Interactie, Structuur en Contact) besteden we aandacht aan de inhoud van uw betoog, uw lichaamstaal, het omgaan met weerstand en de beruchte plankenkoorts. Uiteraard komt ook het eventuele gebruik van de juiste audio-visuele ondersteuning aan bod. Na afloop krijgt u van ons een gedegen advies en rapportage.
De HD Zeeland presentatietest van maximaal 1 uur betekent voor u een investering van €125.

Startpagina
Actueel!
Personal coaching
Kalender najaar 2014
Column
Contact