StartpaginaActueel!Kalender najaar 2014ColumnContact
Coachingskaart
Voorbeelden van coaching
Teamontwikkeling
Personal coaching

Het raadplegen van een klankbord is voor veel mensen een extra hulpmiddel om tot een nog betere persoonlijke ontwikkeling te komen. Onder andere veel (beginnend) leidinggevenden bijvoorbeeld maken daar via HD Zeeland gebruik van.

Onze coachingstrajecten kenmerken zich door een sterk persoonlijke en intensieve begeleiding met daardoor een hoog rendement.
Ieder traject is uniek. Immers, het betreft altijd maatwerk. Of u nou een beginnend leidinggevende bent, wilt werken aan uw assertiviteit, of als verkoper betere resultaten wilt behalen, bij ons bent u voor professionele begeleiding aan het goede adres en in ervaren handen.

Een coachingstraject start altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Als u na dit gesprek voldoende vertrouwen hebt in onze aanpak en de coach (een vereiste) en als wij van mening zijn dat uw vraagstelling 'coachbaar' is maken wij graag een offerte. Als particulier betaalt u een uurtarief naar rato van uw inkomen.

Afhankelijk van uw vraagstelling maken wij gebruik van vragenlijsten, tests, training of andere interventies. In onze ervaring (maar wel afhankelijk van uw vraagstelling) zijn in het algemeen drie tot vijf gesprekken voldoende om u het gereedschap te bieden waar u in de praktijk mee aan de slag kunt. 

Een coachingstraject bij HD Zeeland is altijd strikt vertrouwelijk. Wij zullen nooit aan derden rapporteren omtrent de inhoud en verloop van uw coaching.
 

Startpagina
Actueel!
Personal coaching
Kalender najaar 2014
Column
Contact